För tredje året i rad har vi blivit utnämnda till ett av Sveriges snabbast växande bolag i DI:s Gasellutnämning. Det är vi så otroligt stolta över!

Jag vet inte hur många bolag som klarar av detta men gissningsvis så pratar vi låga promille snarare än procent vilket ytterligare sporrar oss.
Utan det engagemang alla känner, professionalismen vi lever efter, glädjen vi sprider och det resultatfokus vi har, tillsammans med våra fantastiska kunder som helhjärtat går in i projekten – skulle detta aldrig vara möjligt!

Sveriges ledande säljkonsultföretag

För andra året i rad tilldelas Bisfront AB, ett av Sveriges ledande säljkonsultföretag den åtråvärda titeln Gasellföretagare. Detta efter att man under 2011 ökat sin omsättning med 44 % från 2010. En markant ökning om man jämför med förändringen året innan.
960x340-relaxing-holiday1

 Kraven för att bli Gasellföretag är att man under de 4 senaste räkenskapsåren har:

  • en omsättning som överstiger 10 Mkr
  • minst tio anställda minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret
  • ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren
  • ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt
  • i allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner sunda finanser
“Självklart är det riktigt kul och hedrande att återigen få vara ett av de 0,5 % av samtliga svenska företag som klarar dessa kriterier. Det som jag blickar fram mot nu är de 2 nästkommande åren där målet också är att klara kraven. Dock blir det så klart svårare ju bättre det går då man måste dubbla omsättningen” säger Karl-Erik von Bahr.
Varma hälsningar,
Karl-Erik von Bahr, Styrelseledamot.
About Fredrik Ericson

Entreprenör och delägare på Bisfront som brinner för affären och win/win-scenarion. Fredrik har en bakrund inom både finansbranschen och management consulting.

Related Posts