Bisfront utsedda till Mästargasell

Bisfront – Mästargaseller 2019

Det är väldigt få bolag som lyckas bli gaseller, än färre är det som lyckas göra det tre gånger på raken. Bisfront är ett av dessa bolag och har därför blivit utnämnda till Mästargaseller per 2019. Vi tog tillfället i akt och bad bolagets ena delägare och tillika vice VD om en kommentar på detta.

– Vi är så klart väldigt stolta över detta, även om bragden ligger några år tillbaka säger Michael Grims som är en av delägarna till bolaget.

– Vårt mål är så klart att göra om bedrifterna nu när vi har ändrat ägarstrukturen och gjort om vårt tjänsteutbud för att passa den rådande marknaden fortsätter han.

Bisfronts orderingång är just nu hög och det omorganiserade affärsområdet “Strategy” vilket hjälper företagets kunder med säljstöd och konsultation växer så att det knakar. Samtidigt, säger Michael, att det digitala området har bra fart och visar på tillväxt varje månad.

– Att Bisfront med sin portfölj och kunskap skulle ge sig in i det digitala kändes självklart. Det är ett lysande komplement för våra kunder och ger oss möjligheten att leverera än mer av en helhet när det kommer till frågor rörande tillväxt.

Michael avslutar med att säga “jag förväntar mig att bolaget är gasellbolag en fjärde gång inom ett par år”.

Dela med sig: Facebook, Twitter