Vår historia

Bisfront grundades 2006 som ett bolag för leadsgenerering och bokning av affärsmöten, vi var ett av de första inom området i Norden.

 

Under de kommande åren utvecklades tjänsteutbudet i takt med en föränderlig marknad och kundernas förändrade behov. 2016 utvecklade Bisfront en metod för headhunting/sourcing, som har sparat våra kunder både tid och pengar.

 

Bisfront erbjuder tjänster inom leadsgenerering samt effektiviserar er rekrytering genom att avlasta och accelerera processernas första delar. Vår långa erfarenhet av nykundsbearbetning och bredden av rekryteringsuppdrag i tjänstemannasektorn ger Bisfront en unik position på marknaden.

Affärsmöten Rekrytering

Exempel på kunder

Om oss

Våra värdeord

Professionalism

Professionalism

För oss betyder professionalism tydlighet och löpande kommunikation med våra kunder. Att vara proaktiva och komma med förbättringsmöjligheter är för oss A och O.

Professionalism

Engagemang

På Bisfront är engagemang bland det viktigaste vi har, utan det är inget uppdrag värt att utföra! Vi engagerar oss helhjärtat i alla våra kunder.

Professionalism

Glädje

Utan glädje i jobbet faller de andra värdeorden platt. Glädje genomsyrar hela vårt bolag och vi firar alla segrar tillsammans, stora som små.

Professionalism

Resultat

Resultat är vårt existensberättigande. Vårt och våra kunders resultat är det som genomsyrar varje uppdrag. Din ROI är vårt mål!