om oss - Bisfront

VILKA ÄR VI?

Vi är Bisfront

En glad tolvåring som med engagemang och professionalism alltid kämpar för att skapa bästa möjliga resultat.

Vilka är vi på Bisfront?

Bisfront är i själ och hjärta ett entreprenöriellt bolag som lever för utveckling av både oss själva, varandra, och av våra kunder. Vårt gemensamma mål, som kommer från våra värdeord; Professionalism, Engagemang, Resultat och Glädje, är att på ett kostnadseffektivt sätt skapa tillväxt för våra kunder – och ha roligt medan vi gör det.

Gänget på Bisfront är väldigt blandat, hos oss hittar du allt från gamla managementkonsulter och säljare till golfproffs. Det som förenar dem är att de alla har gått igenom vår stenhårda rekryteringsprocess, som är en av de tuffaste i branschen och att alla har ett väldigt driv.

Snittåldern hos oss är drygt 29 år – men du hittar allt från 25-åringar till de som snart skall gå i pension. Idag arbetar drygt 40 personer på Bisfront, och vi växer stadigt.

Vår historia

Bisfront startades 2006 av Karl-Erik von Bahr och Felix Kvick, då under namnet Cold Calling AB, under deras studietid som ett sätt att tjäna extra pengar. Väldigt snart såg de att det fanns ett brinnande behov på marknaden av hjälp med mötesbokning. Bolaget växte fort och år 2008 bytte man namn till Bisfront AB, alltså samma som idag. Namnet valdes för att symbolisera att man ville vara parten som är i framkant av affärerna samt att man är det som kommer före affären.

Åren 2011, 2012 och 2013 lyckades vi med bedriften att bli utsedda till både Gasellbolag (DI) och Superföretag (Affärsvärlden) – tre år i rad. Vi är väldigt stolta över våra medarbetare för den prestationen då väldigt få svenska företag har lyckats med den bedriften tidigare. Efter den enorma resa som gjordes de åren vände vi oss inåt för att förbättra och kvalitetssäkra processer, samt utveckla produktportföljen för att motsvara våra kunders och marknadens förväntningar.

2016 påbörjade vi en ny resa. Med vår marknadsledande säljkompetens i ryggen introducerade vi unika och kvalitativa Sales- och Rekryteringstjänster som erbjuder kostnadseffektiva lösningar för våra partners. I samband med introduktionen gjordes operativa förändringar i Bisfronts professionella ledningsgrupp. Fredrik Ericson tillsattes som ny VD och Karl-Erik von Bahr fortsätter som styrelseledamot tillsammans med Fredrik Ericson och ordförande Felix Kvick.

Vår ambition att med innovation och nytänk alltid vara i framkant av marknaden ligger än idag till grund för vår affärsverksamhet och vi ser fram emot en fortsatt spännande resa under 2017.