Vi är Bisfront

Professionalism

För oss betyder professionalism att vi håller vad vi lovar och kommunicerar löpande om båda goda och mindre goda nyheter med er.

Engagemang

På Bisfront är engagemang bland det viktigaste vi har, utan det är inget uppdrag värt att utföra. Vi engagerar oss helhjärtat i alla våra partners och kunder.

Glädje

Utan glädje i jobbet faller de andra värdeorden platt. Glädje genomsyrar hela vårt bolag och vi firar alla segrar tillsammans med våra kunder och partners.

Resultat

Resultat är vårt existensberättigande. Vårt och våra kunders resultat är det som genomsyrar vart val och vart beslut. Din ROI är vårt mål!

Med engagemang och professionalism kämpar vi alltid för att skapa bästa möjliga resultat.

Bisfront är i själ och hjärta ett entreprenöriellt bolag som lever för utveckling av både oss själva, varandra, och av våra kunder. Vårt gemensamma mål, som kommer från våra värdeord; Professionalism, Engagemang, Resultat och Glädje, är att på ett kostnadseffektivt sätt skapa tillväxt för våra kunder – och ha roligt medan vi gör det.

Gänget på Bisfront är väldigt blandat, hos oss hittar du allt från gamla managementkonsulter och säljare till golfproffs. Det som förenar dem är att de alla har gått igenom vår stenhårda rekryteringsprocess, som är en av de tuffaste i branschen och att alla har ett väldigt driv.

Snittåldern hos oss är drygt 29 år – men du hittar allt från 25-åringar till de som snart skall gå i pension. Idag arbetar drygt 40 personer på Bisfront, och vi växer stadigt.

Är du en expert på ditt område?

Vill du arbeta
med vårt team?

Bisfront är i ständig tillväxt och vi letar alltid efter nya talanger. Hör av dig så tar vi en kaffe!